Приех вяра своя
и над всички застанах.
Отстрани видях
колко сте възмутени.
Гледайте с презрение
и като мишки крийте се.
Уверена в правотата си,
напред вървя.
Няма съмнение в моята душа.
Вярвам само в себе си.
Продължавам сама.
Нямам нужда от пастир.
Всички виждат ме
малка и неразумна.
Репликата я зная -
"Порасни!"
А ако не искам.
Не мога да живея
във вашия свят -
с толкова пастири.
Сляпо следвай си пътя!
Глухо слушай пастира!
Нямо протестирай
срещу душевната си немотия!
© Апокалиптикс А Все права защищены