8 мая 2006 г., 20:49

свят на мечти 

  Поэзия
1029 0 0

Живея в свят на мечти,

мечти от които ме боли,

че може би са невъзможни

и правят дните ми по-сложни...

Но само те ми останаха,

без приятели, без любов живея аз

и именно заради това

мечтая всеки час!

© ДаяНчеТооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??