1 дек. 2008 г., 08:52

Свъсени (според сезона) 

  Поэзия » Философская
915 0 35

                    Свъсени 
             (според сезона)

Зимата се свъси край комините,
прихлупи снежния калпак,
врабчетата по бедност са роднините,
на сивия пропъден котарак!...

Зимата наежи черни клони,
кълбета дим прободе триста пъти,
оградите Човешки са законни,
трудно е сезон да ги престъпи!...

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??