Dec 1, 2008, 8:52 AM

Свъсени (според сезона) 

  Poetry » Phylosophy
858 0 35

                    Свъсени 
             (според сезона)

Зимата се свъси край комините,
прихлупи снежния калпак,
врабчетата по бедност са роднините,
на сивия пропъден котарак!...

Зимата наежи черни клони,
кълбета дим прободе триста пъти,
оградите Човешки са законни,
трудно е сезон да ги престъпи!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??