27 янв. 2009 г., 16:13

Събудена 

  Поэзия » Белые стихи
685 0 8

Като от мравуняк

в редица -

първа, втора, трета,

пълзи

измито чувство

с породисто величие,

снежен прах

да разтопи с усмивка...

със ситни, жалки  крачки

дири изгубена сърна -

слаба и грешна -

онлайн е събуден катинар

и тя -

с намерена,

омагьосана радост

черпи със слънце -

свободна

от себе си...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??