22 янв. 2016 г., 13:54

Събуди ме 

  Поэзия » Любовная
256 0 0

Събуди ме

 

Ти прие ме такава, каквато съм.

Неразумна, покорна, себична.

ИзвадИ ме, от дълбокия сън.

Искам теб! Само тебе обичам!

 

И то тъй, че понякога правя

без да искам, безсмислени грешки.

И ей-тъй, нещо за да оправя,

от царица, се превръщам във пешка.

 

Дай ръка. Все така съм заспала

Пепеляшка. И е много студено.

Да довършим нашта приказка бяла.

Пак щастлив ще си! Само със мене!

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??