1 нояб. 2024 г., 07:23

Събуди се! 

  Поэзия » Другая
63 1 0

Събудих се! Нищо, че навън е още тъмно.

Наоколо аз виждам вече светлите лъчи.

Обединени заедно будители сме! Светим!

Човеко! Събуди се! Започни да светиш ти!

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??