Nov 1, 2024, 7:23 AM

Събуди се! 

  Poetry » Other
61 1 0

Събудих се! Нищо, че навън е още тъмно.

Наоколо аз виждам вече светлите лъчи.

Обединени заедно будители сме! Светим!

Човеко! Събуди се! Започни да светиш ти!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??