4 мая 2012 г., 15:52

Събуждане 

  Поэзия » Любовная
697 0 4

 

 

 

 

Преди да си отворила очи,

ти ще почувстваш моето присъствие,

а после двамата ще замълчим

и ще оставим да говорят пръстите.

Преплетени и тръпнещи в очакване,

ще продължат те този миг безбрежен,

а по телата ще се стича мракът,

докато стихне поривът ни нежен...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??