Пътят прегръща ме завой след завой.
Зная – отплата ще си потърси той
за това, че навсякъде виждам очи,
по които сърцето ми в болка мълчи.
Очи черни - жестоки дула,
от тях стреля по мен Любовта.
С ласки ме милва всеки завой.
Разплата ще има, но не зная след кой!
- И нищо лично! – ще каже всеки –
Щом това е търсил човекът.
Не в бога аз вярвам, а в любовта,
но сложи тя край на мойта съдба.
Самотен пътувам завой след завой...
И дано по-бързо се свърши той...© Вили Тодоров Все права защищены
И когато това се сбъдне с нас, нашият път ще свърши не в пропастта на болката, а нагоре, сред звездите...Любовта е само надежда, че можеш да ДОКОСНЕШ щастието заедно с друг! Не да го сграбчиш, прегърнеш и т.н. Да докоснеш...