5 нояб. 2009 г., 13:47

Съдба 

  Поэзия » Другая
412 0 0

Съдба, какво този път ще ми покажеш,

сън, мечта или реалност,

кого ти отново ще накажеш

за непроявената към теб лоялност.

 

Кой сега станал ти е враг,

кой чувствата си защитил е,

кой е този - клетник, сиромах,

осмелил се - и сам живота променил си.

 

Захвърлил в калта твоите закони

и сам пътя начертал си,

потъпкал с крак вековните канони

и за своята мечта живота той дал си.

© Надежда Пеевска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??