Чувам още словата ти мили,
обещания за най-щастливи дни.
Но това били са думи,
казани на много други жени.
Но аз няма да тъгувам за това,
не искам да се сещам за лъжите.
И само миговете изживяни,
ще пазя спомените в своята душа.
Буцата в гърлото, души ме.
Камък в сърцето ми тежи.
Болката по-страшна е от всичко,
но вярата в любовта ще ме държи.
06.10.2013 год.
© Елена Все права защищены