1 февр. 2008 г., 09:03

Съдба 

  Поэзия
522 0 11

Бъди ми истина!

Бъди ми най-мечтана близост!

Прегърни ме с устни от жарава!

Обичай и ще те обичам!

 

Готова притихвам и те рисувам в стих.

С твоите ръце превръщаш ме в птица.

С безумен порив ще те срещна.

Пази ме в моето кътче с магия

и няма да искаш да си ида.

Таня Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??