Бъди ми истина!
Бъди ми най-мечтана близост!
Прегърни ме с устни от жарава!
Обичай и ще те обичам!
Готова притихвам и те рисувам в стих.
С твоите ръце превръщаш ме в птица.
С безумен порив ще те срещна.
Пази ме в моето кътче с магия
и няма да искаш да си ида.
Таня Кирилова© Таня Кирилова All rights reserved.