Съдба човешка
Продължава животът,
като стъпка желязна,
като устрем,
падение, мечти и възход.
Съдбата човешка
като сянка минава,
като прищявка незнайна
колко често гори.
Човешкият пулс е странна загадка,
ненаситен ,желан, идва без ред.
Без отдих, без диря отмерва
посоката вярна на всеки човек.
© Мария Все права защищены