29.05.2012 г., 10:39 ч.

Съдба човешка 

  Поезия » Друга
452 0 0

Съдба човешка

 

Продължава животът,

като стъпка желязна,

като устрем,

падение, мечти и възход.

 

Съдбата човешка

като сянка минава,

като прищявка незнайна

колко често гори.

 

Човешкият пулс е странна загадка,

ненаситен ,желан, идва без ред.

Без отдих, без диря отмерва

посоката вярна на всеки човек.

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??