12 янв. 2011 г., 16:14

Съдбоносно 

  Поэзия
621 0 6

Съдба...

Събрах си в шепите

онези дни, в които

искам да оглеждам

залеза на следващите.

Събрах от купищата

изоставени мечти,

за да ги нарека -

 съдбовни срещи.

Събрах си детските

следи, които бях

напускала небрежно,

следи към пътя

без сълзи...

Следи за още 

следващи надежди.

Събрах от онзи

звезден прах,

разнесен в топлите

ни нощи.

Събрах живота си 

в една съдба,

една за мен и 

теб...

 Събрах си.

© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??