5 сент. 2021 г., 21:39

Съединението 

  Поэзия » Гражданская
780 0 2

Раята на юг от Балкана бе унизена,

тя от съня събуди се и се стресна.

Пожела с Мизия да бъде обединена

и постигна победа славна, чудесна.

Захари Стоянов и вдъхна кураж:

"Българино, свали този фес!"

Ето пример как народът наш

може да бъде достоен и днес!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??