Sep 5, 2021, 9:39 PM

Съединението 

  Poetry » Civilian
788 0 2

Раята на юг от Балкана бе унизена,

тя от съня събуди се и се стресна.

Пожела с Мизия да бъде обединена

и постигна победа славна, чудесна.

Захари Стоянов и вдъхна кураж:

"Българино, свали този фес!"

Ето пример как народът наш

може да бъде достоен и днес!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??