15 дек. 2010 г., 12:58

Съжалявам 

  Поэзия » Любовная
917 0 0

СЪЖАЛЯВАМ

 

До мен сега е пусто мрачно

Досущ като времето – ужасно

Но в ума ми има мисъл тежка

И и тя е мойта лоша грешка

 

Болно ми е и до този час

Леко тръпнещ скован във мраз

И чудя се как да кажа „съжалявам”

За да чуя думите „обичам те” „прощавам”

 

С поезия и глупост нараних те

С приказки на глупаво дете

Необмислен фал дълбока грешка

И надявам се тя да бе човешка

 

Съжалявам аз наистина прости ми

И любовта ти отново повери ми

Мечтая аз за тази прошка

По-ценна дори от диамантена брошка

 

Мечтая и за твоята целувка

Нежна страстна  утринна милувка

Мечтая и за твоята прегръдка

Придружена от онази твоя влюбена усмивка

 

Желая твойте красиви устни

Като грозде от златно лозе вкусни

Желая аз и твоята любовна реч

Чиято сила може да прегъне даже меч

 

Искам аз да хвана твоята ръка

Даваща спокойствие като малка  плитка блестяща река

Искам пак да легна аз в леглото с теб

Това легло което правиш сладко като мед

 

Мисля си за мигове безмълвни

С любов целувки нежност пълни

Мисля си колко много искам

Отново в себе си да те притискам

 

Мечтая да за теб любима

Желая те аз лудо в нощи страстни

Искам  да  моята ръка – твоята да има

И мисля аз за твоите очи прекрасни

 

И ох  аз моля те прости ми

Позволи ми силно тебе да прегърна

Радост във живота отново ти вдъхни ми

И шанса твойто щастие аз да върна

© Николай Даскалов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??