Сълза
Дай сълзите си на мен.
Някак плаче ми се днес.
Ще плача вместо теб.
Ще го направя...със финес!
Всичката ти болка ще изплача,
Обещавам – ще ти мине с лекота.
По пода безпътно ще се влача,
Ще я сбера в капка грехота.
Да ти е спокойно във душата,
Обещавам – мъката ще приютя,
На сигурно място – до тъмата,
Аз ще я удавя във сълза.
Да се родиш нов и със усмивка,
Мигом забравил нещастие, злина.
Тогаз спомни оназ‘ жена-напивка,
Дето очите си изплака в самота.
03.11.2015г.
© l.panterrra Все права защищены
Благодаря Ви!