23 мая 2017 г., 11:06

Сълза 

  Поэзия » Любовная
311 0 0

Сълза
С.Л.

 

Съдбата събира,
времето разделя.
Намира и свързва души.
Вглъбява ги и побърква,
кара да се реят, 
да не дишат без дъха на другия,
изгарящи от страст.
Караща сърца да бият,
сляти обвързани в едно.
Времето кратко или дълго,
проклето, коварно,
обричащо и даващо.
Копнееш, жадуваш, изгаряш
за тази любов.
Някога дала всичко.
И същата отнела въздуха, 
сега задушаващ.
Раздяла връхлитаща неусетно, 
смазваща и раняваща.
Остава само един.
Един, който се обрича завинаги,
носещ спомените дълбоко
в недрата на своята душа,
ранена, изхвърлена,
още жадуваща и обречена.
Тръпнеща и очакваща,
същата тази любов,
Отново и отново.

© Spas luchev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??