22 мар. 2008 г., 17:24

Сълза 

  Поэзия » Любовная
528 0 2
"Сбогом! Махай се! Не искам да те виждам вече!"
Сърцето ми прободе... заболя!
От този миг усмивките остават надалече
и нещо в мен завинаги умря!

"Сбогом!" - тръшна ми вратата.
Остави ме съвсем сама!
Тогаз търкулна се сълзата...
сълза от болката на любовта!

Тя бе студена, несравнима.
Потече бавничко по моето лице.
Усетих хлад необяснима
и избърсах аз очите със ръце.

Сълза... сълза, последна беше!
Отиде си и няма да се върнеш ти!
От думите му много ме болеше,
затуй сълзата се роди!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??