10 июл. 2007 г., 09:30

сълзи 

  Поэзия
507 0 6
Боли ме, когато те имам!
Боли ме, защото си неин,
а аз съм отново сълза,
изплакана в спомени бели,
които навяват тъга,
убиваща чувствата смели.
Прости ми, че плача сега -
сълзите ми дават надежда
и аз съм отново сълза,
избистрена, в тебе поглеждам,
но пак си оставам сама,
че сълзите - те са последни!

© Ивелина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??