10.07.2007 г., 9:30 ч.

сълзи 

  Поезия
505 0 6
Боли ме, когато те имам!
Боли ме, защото си неин,
а аз съм отново сълза,
изплакана в спомени бели,
които навяват тъга,
убиваща чувствата смели.
Прости ми, че плача сега -
сълзите ми дават надежда
и аз съм отново сълза,
избистрена, в тебе поглеждам,
но пак си оставам сама,
че сълзите - те са последни!

© Ивелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??