12 мар. 2009 г., 18:11

Сълзите... 

  Поэзия » Любовная
1301 0 43

 

 

 

               Като утро
               за ден безкраен
               към тебе
               пристъпвам...
               в ухание
               на зелени треви
               нежно
               с очи те прегръщам...

               по пътека
               тиха и бяла
               мъниста
               разпилени...
               за тебе
               най-чистите сълзи
               нощем
               от болка родени...

               след кошута
               бродила сама
               и смъртно
               наранена...
               а денем
               в кладенци с роса
               тъгата
               в обич преродена...

               до залез
               когато...
               в тихия сън
               на тревите
               ще скрия
               мислите за теб
               до утре...
               в песента на щурците...

 

               

                                      MUZIKA >>> Unchained Melody

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??