Тъжният дъжд на Възкресение... днес,
това са сълзите на Спасителя...
Тъгува за нас...
Докато ние пием вино.
Смеем се,
съдим се един друг
и се поздравяваме с
"Христос Воскресе "
А Той отново е забравен,
Поругаван и разпъван всеки миг
от нашата жестокост.
Страда.
Любовта, която ни остави
умъртвена е
във гордост...
Сълзите Му са тук,
за да подскажат
пътя....
Ако успеем
да изпием
поне една от тях...
една, единствена
от хилядите рани....
Автор; Моник Валери
© Моника Стойчева Все права защищены