26 дек. 2010 г., 17:18

Сълзите само спомени събуждат ги 

  Поэзия » Любовная
797 0 0

А маските горчат като мастило...

Не ти ги искам! Нито теб под тях!

Не искам вече никого да виждам!

Страхът - сковал ме - твърде е голям.

 

Фалшивата ми гордост гръмко смазва,

лицето гробница е на самотни чувства.

А погледът ти в мен се отразява.

Защото буди само страст и нищо друго...

 

Безчувствена и празна ще се слея

с вятъра! И с него ще пренасям студ

в душите на нещастните във рая

от симфонии на надежда от памук!

 

Ласките не будят вече нежност -

ето че не плъзват от очите слъзи.

Някога, което бе - изчезна.

Сълзите... само спомени събуждат ги!

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??