18 авг. 2009 г., 20:35

Сълзите сигурно са за летеж 

  Поэзия
631 0 14

 

 

Магия е. Навън вали.

И в теб вали.

Вода съм между капки дъжд.

Обгръщаш ме.

С посоките си хаосни.

И падам. Падането е валеж.

 

Попивам. В твоето усещане.

Потъвам в гънките на твоите ръце.

Събирам се от тях.

А те събирали шепи мъдрост.

Събират мен и теб.

В очаквана любов. В копнеж.

 

Затихвам. В малка капка.

Сега съм само част от миг.

Но цяла съм в очите ти.

Когато са разплакани.

Летя, когато съм във теб.

Пречистена от тихия ти дъжд.

 

Магия е. Навън вали.

 

А щом магия е дъждът...

 

... сълзите сигурно са за летеж.

 

 

 

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??