Съмнявам се във всяка твоя дума,
изречена по мой адрес в нощта.
Съмнявам се в честната ти дума
и в клетвите ти в любов дори.
Не вярвам вече на нито един звук,
излязъл от лъжливата твоя уста.
Не искам да те срещам даже
насън в кошмарите си нощем.
Съмнявам се във всичко около теб,
сякаш създал си го самият ти.
Очите ти лъжат за нежността,
устните проклинат в мен любовта.
Не си мъжът, роден за мен,
не си слънцето, изгряло в моето сърце,
а си човек от света презрян
и най-много от една жена - от мен!
Гр. Хасково
02.04.2007 г./ 22:00 ч.
© Мечтателка Все права защищены