22 апр. 2009 г., 17:45

Сън 

  Поэзия
459 0 7

Пристъпвам полека,

към тебе вървя

и правя пътека -

оставям следа

 

по твоите длани,

по твойто лице

с конци нетъкани

към твойто сърце.

 

Потръпвам полека

от повея хладен...

... Така ми е леко,

когато си жаден!

 

По пътя към тебе

вълшебства рисувам.

Ти си потребен!

... Аз само сънувам...

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??