26 окт. 2008 г., 14:07

Сън 

  Поэзия » Любовная
473 0 2

Понякога ще идвам в съня ти,

сияеща в снежно-бяло,

ще идвам огнено-червена,

изгаряща на вечна клада!

Ще идвам и в черно цяла,

съсипана от болка безутешна!

И в розово ще идвам политнала

върху крилете на мечтите!

А синя ще съм в чувството на освободеност!

Душата ми ще ти напомня,

че съм жива и само тебе чакам!

© МИСИЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??