Oct 26, 2008, 2:07 PM

Сън 

  Poetry » Love
472 0 2

Понякога ще идвам в съня ти,

сияеща в снежно-бяло,

ще идвам огнено-червена,

изгаряща на вечна клада!

Ще идвам и в черно цяла,

съсипана от болка безутешна!

И в розово ще идвам политнала

върху крилете на мечтите!

А синя ще съм в чувството на освободеност!

Душата ми ще ти напомня,

че съм жива и само тебе чакам!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??