22 окт. 2008 г., 19:46

Сън 

  Поэзия » Любовная
376 0 1

Ако някога ме видиш
да побеждавам,
ако за секунда видиш,
че съм станала по-силна
от страха да те загубя -
отиди си!
Отиди си веднага, защото
когато се събудя от този
сън,
ще си отида аз.

© Станислава Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??