Oct 22, 2008, 7:46 PM

Сън 

  Poetry » Love
359 0 1

Ако някога ме видиш
да побеждавам,
ако за секунда видиш,
че съм станала по-силна
от страха да те загубя -
отиди си!
Отиди си веднага, защото
когато се събудя от този
сън,
ще си отида аз.

© Станислава Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??