22 oct 2008, 19:46

Сън 

  Poesía » De amor
375 0 1

Ако някога ме видиш
да побеждавам,
ако за секунда видиш,
че съм станала по-силна
от страха да те загубя -
отиди си!
Отиди си веднага, защото
когато се събудя от този
сън,
ще си отида аз.

© Станислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??