17 февр. 2006 г., 16:56

Сън 

  Поэзия
720 0 4

                                      Сън
Сред реки от сълзи вървя.
Планини от мъка пребродих,
и се върнах пак в съня,
в съня на радост и любов.
Сън, които ти ми подари,
и живота някога с радост озари.

Но този сън далечен спомен си остана...
днес вървя по реки от сълзи
и питам мрака на ноща,
но поставя черна сянка...

© Петя Карачанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??