Feb 17, 2006, 4:56 PM

Сън 

  Poetry
717 0 4

                                      Сън
Сред реки от сълзи вървя.
Планини от мъка пребродих,
и се върнах пак в съня,
в съня на радост и любов.
Сън, които ти ми подари,
и живота някога с радост озари.

Но този сън далечен спомен си остана...
днес вървя по реки от сълзи
и питам мрака на ноща,
но поставя черна сянка...

© Петя Карачанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??