17.02.2006 г., 16:56 ч.

Сън 

  Поезия
716 0 4

                                      Сън
Сред реки от сълзи вървя.
Планини от мъка пребродих,
и се върнах пак в съня,
в съня на радост и любов.
Сън, които ти ми подари,
и живота някога с радост озари.

Но този сън далечен спомен си остана...
днес вървя по реки от сълзи
и питам мрака на ноща,
но поставя черна сянка...

© Петя Карачанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??