16 авг. 2006 г., 17:12

СЪН 

  Поэзия
1077 0 12

Идваш внезапно
и дълго оставаш 
в моя най-сладък сън.
Усещам дъха ти,
бавно ме галиш,
пеят щурчетата вън.
И тъмната нощ
става красива
с много любов и звезди.
Листенца от рози
там,по небето
една самодива реди.
И двамата с теб
летим към безкрая
с вплетени нежно тела.
Целувай ме още,
но искам докрая
да досънувам съня!
          

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??