30 апр. 2011 г., 13:44

Сън 

  Поэзия » Любовная
697 0 0

Аз не съм роден за теб

и ти не си за мен, но

не че невъзможно е това

двете наши сенки да бъдат

озарени с чиста светлина,

и с вятъра да полетим

и злото в нас що има,

заедно да победим.

 

Душите две да слеем,

из небеса на любовта

безгрижно да се смеем.

Да усещам твойта топлина,

да те галя нежно с моята ръка.

И никой от нас да не усеща болката

от лявата страна и бързо

като малка рана да зарасне тя.

 

Но това е само сън,

една мечта.

Ах, как искам да съм с теб,

дори и след смъртта.

 

© Дамяна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??