15 июн. 2017 г., 10:59

Сън 

  Поэзия » Любовная
438 1 1

Ела в съня ми тихо,

до главата ми кротко поседни,

помилвай ме кротко, мило,

и нека времето спре да върви.

 

Поседна ли? Нека те докосна,

хвани ме мило за ръка,

и не позволявай съня да те отмъкне,

недей си тръгва ти с нощта.

 

Нека порадвам ти се още малко,

колко кратка е за двама ни нощта,

и дори утрото да те отмъкне безпощадно,

дано те върне утре отново в съня! 

 

 

© Атанаска Чочкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??