Усещане за познат,
усещане за обичане – монохромно,
а после цветно,
с нюанси, които обичам –
цветовете на изгрева и залеза.
Боже,
дай ми един миг и сигурност
за пътуване по извивките на душата.
Навярно е спомен, а те,
спомените –
тичат, препъват се, стават, догонват се и
пристигнали в себе си,
задъхано се разтапят...
Намирам брод, скицирам красота –
в словото,
в жеста, в шепота и
търся миг в часа на залеза...
© Дима Все права защищены
дай ми един миг и сигурност
за пътуване по извивките на душата.