Sep 10, 2017, 12:12 AM

Сън 

  Poetry » Free verse, Other
383 0 1

Усещане за познат,

усещане за обичане – монохромно,

а после цветно,

с нюанси, които  обичам –

цветовете на изгрева и залеза.

Боже,

дай ми един миг и сигурност

за пътуване по извивките на душата.

 

Навярно е спомен, а те,

спомените –

тичат, препъват се, стават, догонват се и

пристигнали в себе си,

задъхано се разтапят...

 

Намирам брод, скицирам красота –

в словото,

в жеста, в шепота и

търся миг в часа на залеза...

 

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??