31 мая 2008 г., 13:20

Сънища 

  Поэзия
785 0 17

Красотата на моите накъсани сънища

е във твоето бягство -

към мен -

от липса, проскърцваща

по стените на твоята съвест,

зад които заключваш

на нашите чувства крилете.

 

И се връщаш към себе си

... тъжен.

 

Само в тази накъсана

нощна идилия

аз и ти - разпилени наяве

се усещаме живи

и влюбени

без да пръскаме тягостни рани.

 

Затова те сънувам,

затова ме сънуваш...

 

 

Лека нощ, мили мой ,

... лека нощ...

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??