Сънувах...
сънувах чуден сън -
сърца и устни как се търсят
и откриват,
сливат!
Сънувах бенката на голата ти гръд,
докосвам я,
целувам нежно...!
Сънувах устните ти -
търсещи
и жадни...
... прониквам в теб,
усетих как...
потръпваш в луда страст...!
И нашите тела преплетени,
изгарящи в екстаз...!
... Ето... още миг...
върхът от щастие, блаженство е над нас...!
О, миг, поспри...!
... Събуждам се...
- все така ли ще
боли...?!?!
... А този сън на никой няма
да разкажа...
... до обяд...
© ЕРРОС Все права защищены
И дано да се сбъдне!