28.10.2009 г., 13:11 ч.

Сънувах... 

  Поезия » Еротична
1222 0 9

Сънувах...

сънувах чуден сън -

сърца и устни как се търсят

и откриват,

сливат!

Сънувах бенката на голата ти гръд,

докосвам я,

целувам нежно...!

Сънувах устните ти -

търсещи

и жадни...

... прониквам в теб,

усетих как...

потръпваш в луда страст...!

И нашите тела преплетени,

изгарящи в екстаз...!

... Ето... още миг...

върхът от щастие, блаженство е над нас...!

О, миг, поспри...!

... Събуждам се...

- все така ли ще

боли...?!?!

... А този сън на никой няма

да разкажа...

... до обяд...

 

© ЕРРОС Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??