30 нояб. 2023 г., 23:12

Сънувах 

  Поэзия
240 2 5

Сън сънувах... странен сън.

Че Народа наш любим...

потънал е в измамна крива,

спиралата на злъч горчива.

 

За него много се кълнат...

но надали душата си за правда

ще дадат. Пустиня, но пясъкът е скъп.

А Народа ни потъва в скръб.

 

Рибата в пустинята не вярва...

землякът пъпа си в' вода не пуска!?

Крадецът на честния не вярва,

а тихият изчезва от земята.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??