Nov 30, 2023, 11:12 PM

Сънувах 

  Poetry
257 2 5

Сън сънувах... странен сън.

Че Народа наш любим...

потънал е в измамна крива,

спиралата на злъч горчива.

 

За него много се кълнат...

но надали душата си за правда

ще дадат. Пустиня, но пясъкът е скъп.

А Народа ни потъва в скръб.

 

Рибата в пустинята не вярва...

землякът пъпа си в' вода не пуска!?

Крадецът на честния не вярва,

а тихият изчезва от земята.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??