27 мар. 2007 г., 15:07

Сънувам ли те още 

  Поэзия
749 0 2

 

Колкото и да искам да заспя,

аз пак съм  в твоите безмълвни  нощи!

Където и да бягам и творя,

сънувам ли те още нощем?

Сънувам  ли те и още?

Колко  ли ще трябва да сънувам още?

Миглите  ти искаш да  творя?

         Все пак сънувам те отново още.

Мислите ли трябва да избирам,

в безимените   нощи?...

Устните ли, пълни с цвят на пролет?...

Изгарят ли ме нощем?

Пълни мигове  и  самота,

сред есента, която иска тъй да дойде...

Сънувам ли те още?

 

 

© Цветан Бекяров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??